Vidt utsyn fra Heikampen

Utsikten fra Heikampen var flott denne skjærtorsdagen, men lyset midt på dagen var nok i overkant hardt for seriøs fotografering.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Apr 2021

Påske ved Heikampen

Av Odd Stiansen

Løype 242 fra Smedmyra til Heikampen har nok ikke vært preparert på en god stund, men kulde om natta gjorde at påskeskaren bar godt. Det var derfor mulig å forsere stigningen opp til platået ved Heikampen, dersom man aksepterte at det nok var tryggest å ta av seg skiene enkelte steder når man skulle ned igjen. Og når man først var oppe, minnet terrenget mer om fjell enn om skog. Skiltet viser vei til utsiktspunktet, som ikke er så lett å finne uten litt veiledning.

01 Apr 2021

Strålende over Stormyra

Av Erik Unneberg

Etter å ha gått opp fra Store Sandungen til Stormyra, er det lett terreng videre til Myggheim og Solli. Løypene her holdt meget bra skjærtorsdag, for selv om solen strålte, hadde det vært ganske kaldt på morgenkvisten.

01 Apr 2021

Føret holdt til påske på Bjørnebergveien

Av Odd Stiansen

Bjørnebergveien fra Sakrishytta til Smedmyra er vanligvis et sikkert alternativ for en skitur sent i sesongen. Så også i påsken 2021, hvor skjærtorsdag opprant med strålende sol over Smedmyra.