Bare å komme seg ut

Ved Fuglemyrhytta var det rigget til for Friluftslivets uke Kom deg ut-dagen. Søndag formiddag var det nok litt tidlig, for de eneste fotografen så ute, var en gjeng i gapahuken. Fotografen selv trenger ikke noe spesielt arrangement for å komme seg ut.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Aug 2021

Flott utsikt over Ringerike

Av Nina Didriksen

Ytterst i Kavledalen og i enden av Åbboråsveien ligger denne hytta. Her er det ikke noe å si på utsikten. Rett i nærheten ligger en av årets turorienteringsposter, så det har nok slengt mange forbi her i sommer.

04 Sep 2021

Flott septemberkveld ved Skotta

Av Erik Unneberg

Det er flott turvær nå, i overgangen mellom sommer og høst. Starten på september har vært strålende, en virkelig sensommer, selv om noen blader har blitt gule. I kveld nådde kveldssolen inn til Skotta, før den etter hvert forsvant bak Kolsås-massivet. Rett etter at bildet ble tatt, dukket et rådyr frem fra åkeren utenfor høyre bildekant. Dessverre hadde ikke objektivet lang nok brennvidde til at det nesten minuttet lange møtet kunne foreviges, og heller ikke hvordan dyret bykset inn mot skogen som en antilope. En mindre ønsket nærkontakt for fotografen, var sesongens første hjortelusflue.

30 Aug 2021

Bak de syv blåner

Av Nina Didriksen

Gaustatoppen er lett synlig fra noen steder i Oslomarka. Her er den fotografert fra Jaklefoss-området rett før solnedgang.