Utsikt fra Strandåsen

Strålende utsikt fra Strandåsen. Åsen er et flott turmål med gapahuk og bålpanne, og altså vakker utsikt i flere retninger. Det går skiløype opp hit fra Finstad.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Jan 2022

Krysset hvor Bjørnsjøhelvete kommer inn ved Østre Aurtjern

Av Lars Kristian Bjørløw

Her er skogsmaskiner i aktivitet. I dette krysset møtes løype 275 fra Langmyr, løype 125 fra Lørenseter og løype 124 fra Bjørnsjøhelvete. Dette er et sentralt punkt i Nordmarka hvor alle tre løypene må være preparert så raskt som mulig. Det er nå nok snø i løype 275 og videre i løype 712 til at det kunne gått scooter og stormaskin her. Det hadde spredd trafikken, og i tillegg hadde man fått folk fra Tryvann – Nordmarkskapellet/Langmyr over på østre løyper og omvendt.

02 Jan 2022

Snauhugst i 180 grader-svingen ved Parafinbekken

Av Lars Kristian Bjørløw

Like etter her falt dessverre en mann i bunnen ved Parafinbekken og fikk staven sin bøyd 90 grader. Han var den andre uhelluheldige jeg traff på i dag.

02 Jan 2022

Henrik var uheldig like ved Kobberhaugen

Av Lars Kristian Bjørløw

Fotografen traff Henrik Riekeles Vik like ved Rundmyr da han var på vei tilbake med en ski i hånda siden bindingen hans hadde falt av i en oppoverbakke. Det går an å skli på én ski til Tryvann og håpe på at de i bakken lar deg sitte på opp gratis (siden du har fått ødelagt skien). Lykke til!