Gullsmeden er fortsatt et populært utfartsmål

Gullsmeden var tidligere serveringssted fra slutten av 1800-tallet, men ble lagt ned i 1951 pga. drikkevannsrestriksjonene. Bygningene ble så solgt på auksjon for nedrivning. Nå er det ikke så mye ruiner igjen å se på stedet, og i vinter var det så mye snø slik at benkene nesten var begravet også.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Apr 2006

Vårsolen varmer på Krokskogen

Av Erik Unneberg

Løypen mellom Frøshaug og Djupdalen er på snaue 2 km, men har noen litt bratte og vanskelige partier. Midt på dagen fikk solen godt tak her i dag, og myket opp løypene før kvelden satte inn med kuldegrader.

01 Apr 2006

Våren har begynt å sette sitt preg på scooterløypen

Av Erik Unneberg

Aprilsolen gjorde sitt beste for å varme opp sneen i dag, og det ga også resultater flere steder i løypen mellom Frøshaug og Djupdalen. Det var gjennomslag flere ganger for de skiløperne som dristet seg nedover traseen, og for de som kjørte nedover her litt utpå kvelden var forholdene svært vanskelige. Da var alle ujevnheter i løypen konservert av kuldegradene.

01 Apr 2006

Vinter og vår på Øskjevallseter

Av Erik Unneberg

Ved å ta en avstikker på en km eller så fra løypen mellom Frøshaug og Stormyra kommer man til Øskjevallseter. Dette var en av de største setrene i Marka, og ligger vakkert til i terrenget. I dag viste kalenderen april, det var sol, men fortsatt dyp sne på disse kanter av Krokskogen.