Sykkelråd på Løvlia

Løvlia har sykkelvei i to retninger - nordover mot Stubdal og Damtjern (grusvei) og mot vest. Sistnevnte alternativ er en trillesti som går rett ned bakken til venstre i bildet. Etter ca to kilometer er man nede ved Fjellseterbommen, og kan fortsette videre i flere retninger - på grusvei. Trillestien er forbedret de siste årene, senest nå i vår. Her gir bestyrer Vidar Bakken gode råd til en gruppe syklister som har tenkt seg ned trillestien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Aug 2007

Hest i veien

Av Eivind Molde |

På veien mellom Stubdal og Løvlia kan man treffe både syklister, bilister og gående i flere kategorier. Disse hestene hadde svært god tid der de stod, det virket som de virkelig nøt den fine soldagen.

26 Aug 2007

Panorama fra Høgåsen

Av Eivind Molde

Fra Høgåsen er det panoramautsikt mot sørøst. Vi ser bl.a. Storflåtan (nærmest), Vesleflåtan og Oppkuven (til høyre). Bildet er tatt ved enden av Stormyra, tett innunder toppen av Høgåsen. Fra selve topp-punktet er det lite å se - der er det tett skog.

26 Aug 2007

På to hjul ved Høgåsen

Av Eivind Molde |

Etter tråkk i lange motbakker opp fra Langtjern, går det lett ned mot Stormyra, tett innunder Høgåsen. Ved motsatt ende av myra, som vi ser gjennom skiløypetraséen til høyre, venter mer nedoverbakke mot Storflåtan.