Lørenseter

Lørenseter sett ovenifra der man får inntrykk av at det er mange hus i tunet. Lørenseter ligger langs hovedløypa mellom Aurtjern og Kobberhaughytta og det er servering her av og til i helgene om vinteren, da står det et skilt på tunet der det står åpent. En stor stue i den ene halvdelen av huset er kafe. Tiden har stått litt stille her på Lørenseter og det er nettopp det vi liker. Ingenting er forandret de siste årene og stedet har atmosfære og gode bakevarer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2008

Ny vinter på Eriksvann

Av Lise Henriksen

Østmarka-entusiastene fryder seg over snøen som kom på "overtid". Etter 3. februar (etter forrige store snøfall med mye topp- og grenbrekk) er det ikke mange som har brukt skiene i Østmarka. Men i dag lå Eriksvann skinnende med nysnø og sol. Over Eriksvann gikk for øvrig den gamle "Vinterveien" mellom Enebakk og byen, populært kalt Plankeveien. Den kom fra Rausjø og Skjelbreia og fortsatte over Elvåga.

26 Mar 2008

Siste snøfall ved Sandbakken

Av Lise Henriksen

Innover mot Torsmosen - fra Sandbakken P - kan man fint gå på ski på 20-25 cm snø, som i dag. Men sporene må man tråkke selv. Selv om dagens føre var nokså tungt, tok flere skiløpere turen til Skjelbreia og Vangen, fra både Sandbakken og Krokhol.

26 Mar 2008

Løypekryss ved Sinober

Av Kjersti von Krogh

Et knutepunkt for turer i alle retninger, både i Lillomarka og over i Nordmarka.