Vårlig løypekryss på Stormyra

I løypekrysset på Stormyra (1,5 km sør for Løvlia) er det mulig å gå mot Dammyra og Sørkedalen, eller mot By i Lommedalen. Bare førstnevnte løype har vært preppet de siste dagene, men her var det til gjengjeld veldig fine forhold på denne flotte vårdagen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Apr 2008

Aprilsol over Stormyra

Av Erik Unneberg |

Værmeldingen slo til i dag, og det ble solskinn over Krokskogen. Over Stormyra 1,5 km sør for Løvlia var det påskeforhold under en varmende sol.

17 Apr 2008

Akkurat plass til sekken

Av Erik Unneberg |

Løypeskiltet ved "avkjøringen" til Langtjern holder foreløpig stand mot de store snemengdene i Oppkuvområdet. Men det var bare så vidt at sekken til fotografen kunne kiles inn under skiltet på denne praktfulle torsdagen to uker før 1. mai.

17 Apr 2008

Mot Helgehaugen fra Ølja

Av Tom Stensaker

Fra sørenden av Ølja har man flott utsyn mot Helgehaugen 705 moh. Dette er den nest høyeste toppen i Marka. Svarttjernshøgda (717 moh.) er den høyeste, og ligger til venstre utenfor bildet. Nummer tre er Oppkuven 704 moh., nummer fire er Lamannshaugen 701 moh. som ligger vest for Helgehaugen, og Ringkollen også 701 moh. Noen få har greid å bestige alle fem på samme dag, enten pr. ski eller sykkel. God tur!