Lille Åklungen Dam

Denne flotte fossen kaster seg utfor Lille Åklungen Dam. Selve Dammen er et mesterstykke og bygget i stein og den irrgrønne mosen gjør motivet fullkomment. Isen var gått på Lille Åklungen og det var flott å gå fottur her i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Mai 2008

Vår ved Ullevålseter

Av Tom Stensaker

Det er vår i lavere områder under 300 meter og hvitveisen florerer overalt. En fantastisk vår der man kan velge om man vil gå på ski eller fottur og i dag valgte vi fottur fra Sognsvann til Ullevålseter og det grønnes over alt. Fuglene kvitrer og bjerka har fått museører og hvitveisen har overtatt etter snøen.

26 Apr 2008

Herlig morgen på spillmyra

Av Lise Henriksen

Våren har for lengst inntatt Østmarka, og orrfuglen spiller på myrene. Etter nattens oppvisning av 8-9 våryre orrhaner og to høner, er det bare så usigelig deilig å innta bålfrokosten i morgensola, og la resten av verden gå sin skjeve gang. Men først må vedsjauen unnagjøres.

21 Apr 2008

Gullstjerne!

Av Erik Unneberg |

Gullstjerne i liljefamilien er en av de første vårblomstene som dukker opp. Den finnes gjerne i småskog og på bakker. Nå er blomstrer den blant annet i området rundt Dælivann, slik som denne som ble fotografert like ved Fleskum gård.