Velkommen til Vensåsseter!

Snefallet de siste dagene har gjort forholdene kjempefine i Bærumsmarka, og inne ved Vensåsseter var det nesten julekortstemning mandag ettermiddag. Bildet er tatt i den siste bakken opp fra Fløyta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Jan 2009

Bærumsmarka er sporsatt!

Av Erik Unneberg

I ettermiddag var fotografen heldig og fikk følge tett etter preppemaskinen som tappert kjempet seg gjennom store snemengder i Bærumsmarka mandag ettermiddag. Og fine spor ble det, slik som her ved Blekketjern.

19 Jan 2009

Vinter i Østmarka

Av Tom Stensaker

Øgården i Østmarka var et vakkert fotomotiv i dag, så vinterlig er det lenge siden vi opplevde Østmarka. Det var som en tryllekunstner hadde tryllet frem 35 cm snø i løpet av et døgn og forvandlet det så altforlenge høstlige preget til det vidunderlige hvite, nesten som en hvit kanin opp av flosshatten. Forbi Øgården som ligger et par km fra Rustadsaga og videre over Høyås, Smørhullet, Klokkerud, Eriksvann, Skjellbreia, Paradisdalen til Vangen var det kjørt med stor maskin og det var to år siden sist. God tur i Østmarka som er på sitt beste akkurat nå !

18 Jan 2009

Fint driv forbi Heggelia

Av Erik Unneberg

Det var sno og sne i dag, men det forhindret ikke at mange var ute på ski i dag. Og det så ikke ut til å påvirke drivet til disse skiløperne at det var litt surt ute på Nordre Heggelivann. De så faktisk ut til å like det!