• darkblurbg
    Løypa gjennom Kalvedalen

    Løypa er en av de mest snøsikre i Nordmarka. Den starter ved p-plassen ved Svartbekken (20 kroner), og har jevn stigning i 5-6 km, til en kommer til løypekrysset mot Gjerdingen dam. Fortsetter langs nordsiden av Gjerdingen, i lett kupert lende. Underveis kan en ta av mot Rajebråthytta, som har se...

    Nordmarka nord, 21.01.2005 12:03 - Nina Didriksen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 1 treff

#3767: Løypa gjennom Kalvedalen

Løypa er en av de mest snøsikre i Nordmarka. Den starter ved p-plassen ved Svartbekken (20 kroner), og har jevn stigning i 5-6 km, til en kommer til løypekrysset mot Gjerdingen dam. Fortsetter langs nordsiden av Gjerdingen, i lett kupert lende. Underveis kan en ta av mot Rajebråthytta, som har servering i helgene, og Bislingen fjellstue (den løypa gir nesten 250 meter stigning på ca 4 km). Etter Kalvedalen kommer en til et løypekryss, hvor en kan gå nordover til Trantjern og Mylla, eller videre vestover til Tverrsjøstallen med servering i helgene.

  • 21.01.2005 12:03 - av Nina Didriksen,
  • 1128 treff