• darkblurbg
  Flom og høy vannstand i Plankeveien

  Full flom i Plankeveien nå, ved krysset der skiløypen krysser veien sørøst for Skjelbreia. Alle retninger tilbake til Bysetermåsan var sperret av masse flomvann og høy vannstand, så det ble valgets kvaler. Jeg prøvde å forsere veien som gikk opp og tilbake til Skogsmåsanløypen, men ga meg da vann...

  Østmarka, 04.04.2011 18:58 - Aina Grymyr
 • darkblurbg
  Fortsatt mye snø på Torkildsmåsan

  Sesongens siste skitur i Østmarka gikk til stedet for Skijegerpost 15 på Torkildsmåsan. Posten var tatt inn, så det ble et virtuelt 'bildeklipp', for jeg hadde ikke tenkt å teste ut om myr og putt bar over til motsatt side. Skikkelig førefall i Østmarka nå, myrer og bekker flommer over. Løypen ov...

  Østmarka, 04.04.2011 18:20 - Aina Grymyr

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#13912: Flom og høy vannstand i Plankeveien

Full flom i Plankeveien nå, ved krysset der skiløypen krysser veien sørøst for Skjelbreia. Alle retninger tilbake til Bysetermåsan var sperret av masse flomvann og høy vannstand, så det ble valgets kvaler. Jeg prøvde å forsere veien som gikk opp og tilbake til Skogsmåsanløypen, men ga meg da vannet nesten gikk over skistøvlene. Tidligere hadde jeg sett at snøbroene på myren nordvest for Morttjern så skikkelig skumle ut, og det var flere gjennomslag på myra. Så da kapitulerte jeg til slutt og bar skiene på veien tilbake til bilen.

 • 04.04.2011 18:58 - av Aina Grymyr,
 • 688 treff
2 av 2 treff

#13911: Fortsatt mye snø på Torkildsmåsan

Sesongens siste skitur i Østmarka gikk til stedet for Skijegerpost 15 på Torkildsmåsan. Posten var tatt inn, så det ble et virtuelt 'bildeklipp', for jeg hadde ikke tenkt å teste ut om myr og putt bar over til motsatt side. Skikkelig førefall i Østmarka nå, myrer og bekker flommer over. Løypen over Skogsmåsan har blitt brukt av hundekjørere siste tiden, så det ga brukbart hold akkurat i sporet, men rett utenfor ga det fort gjennomslag. Fulgte sledesporene ned via blåstien til øst for Skjelbreia, for å få sikrest mulig løype ned. Takk for en fantastisk skisesong i år, Østmarka ;-)))

 • 04.04.2011 18:20 - av Aina Grymyr,
 • 472 treff