Veset - Øgardssætra - Kjøyvemyra

Løype nr: 635
Lengde: 4.8 km
Preppetype: Scooter
Siste preppetype: Scooter
Preppestatus: Ikke preparert
Prepareres av: Breiskallen Sportsklubb
Ferdig preparert: 11.03.2017

Oversiktskart

Beskrivelse

Dette er en gammel trasé, en skogsløype som åpner seg etter Øgardssætra (Ødegardseter). Den trenger en del snø før den kan prepareres.

Løypa starter ved parkeringsplassen på Veset. Rett etterpå, ved Vesetsætra, går det løype opp til venstre. Dette er traseen til Edelgranvegen (løype 1405), med forbindelse videre til bl.a. Osbakken. Men vår løype går derimot rett fram på skogsbilvegen.

200 meter senere tar du til høyre i et løypekryss, der løype 634 fortsetter rett fram på skogsbilvegen mot Nedre Stokkhyttakrysset, øst for Stokkhytta.

Omtrent 3 kilometer etter Veset kommer du til Øgardssætra (538 moh.). Det siste stykket fram til hit går løypa på skogsbilveg, men herfra fortsetter den i terrenget, som etter hvert åpner seg. På en av myrene kommer du til et løypedele, der du skal til høyre. Løypene mot venstre går til Øvre Stokkhyttakrysset (løype 632 og løype 685).

Løypa fortsetter sørvestover noen få hundre meter til Kjøyvemyra. Herfra går løype 1424 til venstre mot Fjortentjernsmyrene. I dette løypekrysset starter også løype 636 til Blekketjerna og løype 1423 til Høgbrenna.Edit

Bilder

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Veset