Løypene i Markadatabasen prepareres slett ikke bare av Skiforeningen. En lang rekke løypelag, idrettsklubber og kommuner samarbeider med Skiforeningen om å tilby et unikt nett med skiløyper og føremelding og annen informasjon om løypene på nett. Her kan du se hvem som er ansvarlig for hvilke områder og hvilke løyper de preparerer.

Eidsvoll - Nes

Løypene som ligger i Markadatabasen prepareres av Eidsvoll kommune, Finstad sportsklubb, Nordre Eidsvoll IL, Finnkollen IL, Styri og omegn vel, Naturopplevelser nord i Nes (en sammenslutning av Fenstad Skiklubb, Steinsjøens venner og Halmsås & omegn skilag), Fenstad Skiklubb, Nes skianlegg og Halmsås & omegn skilag.

Les mer om føremeldingen og om Markadatabasen.

Eidsvoll kommune

Eidsvoll kommune preparerer løyper på østsiden av Vorma og opp i Gullverket samt ved Råholt og i Hasleråsen.

• 23 løyper
  • 70.3 km

Fenstad Skiklubb

Fenstad Skiklubb preparerer løyper i Fenstad i Nes kommune.

• 9 løyper
  • 41.9 km

Finnkollen IL

Finnkollen IL preparerer lysløypa i Finnkollen og løypene i retning Styrimarka.

• 3 løyper
  • 7.2 km

Finstad Sportsklubb

Finstad Sportsklubb preparerer løyper på Finstad og mot Hasleråsen og Dal.

• 4 løyper
  • 13.3 km

Halmsås & Omegn Skilag

Halmsås & Omegn Skilag preparerer løyper i Skogbygda i Nes kommune.

• 6 løyper
  • 23.5 km

Naturopplevelser nord i Nes

Naturopplevelser nord i Nes er en sammenslutning av Fenstad Skiklubb, Steinsjøens venner og Halmsås & Omegn Skilag, som preparerer skiløyper i den nordlige delen av Nes kommune.

• 12 løyper
  • 36.6 km

Nes skianlegg

Nes skianlegg har ansvar for preparering av løypene i skianlegget (i Nes kommune).

• 1 løyper
  • 5.0 km

Nordre Eidsvoll IL

Nordre Eidsvoll IL - Ski preparerer løypene på Minnesund skistadion.

• 1 løyper
  • 3.0 km

Styri og omegn vel

Styri og omegn vel preparerer løypene i Styrimarka i Eidsvoll kommune.

• 15 løyper
  • 31.1 km