Oppdag "nytt land" fra sykkelen

55 nye sykkelruter og -turforslag er klare på nett. Du har neppe vært på alle disse stedene, så nå er det bare å komme seg ut i Marka og oppdage "nytt land"!

435 sykkelruter - 147 turforslag. Til sammen 582 ruter og turforslag kan Markadatabasen by på. I løpet av sommeren har en rekke nye strekninger kommet på nettet, og alt presenteres gjennom beskrivelser, bilder og kart. Du finner også kjørerute og informasjon om kollektivtransport til alle startsteder (klikk på startstedet, og velg Adkomstinfo).

Skiforeningens sykkeltilbud på nett er bygd opp steg for steg siden 2004. Denne sesongen har vi laget de fleste nye rutene og turforslagene på Toten og i Eidsvoll. Dessuten har Huseby, Marikollen, Sandbekkstua og Lillestrøm fått sine første sykkelruter i Markadatabasen.

Nedenfor finner du siste nytt. En samlet oversikt ser du på vår sykkelside www.skiforeningen.no/marka/sykkel/.

44 nye sykkelruter

11 nye turforslag

Markadatabasen - www.skiforeningen.no/marka/ er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten og Land samt Eidsvoll - Hurdal. Den inneholder vel 700 skiløyper som alle har sin egen nettside, daglig føremelding i skisesongen, mer enn 400 sykkelruter, over 250 turforslag (ski/sykkel), en presentasjon av ca. 1.400 steder i Marka, i overkant av 12.000 bilder og mye mer. Alle løyper, sykkelruter og turforslag vises i topografisk kart, Google Maps og Google Earth. All informasjon er søkbar. Markadatabasen er både en inspirasjonskilde og et praktisk planleggingsverktøy.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

Ut på tur - eldre nyheter

09 Sep 2011

Rekordtidlig skiføre på Hadeland i år!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Lygna Skisenter kan nå produsere snø i varmegrader, tro det eller ei. Dette er mulig via kjøletårn som kjøler vannet. Dette skulle borge for rekordtidlig skiføre på Lygna, les hele artikkelen for å se hva du kan glede deg til!

24 Aug 2011

Minnemarkering for Milorg med stor deltagelse

Av Steinar Bunæs | Ut på tur

Sagelvas Venner inviterte nylig til en markering av Milorgs skjulested ved Åmotdammen, som nå er gjenfunnet. Her gjemte Milorg store mengder våpen som de til fots og på råtten snø hadde fraktet dit helt fra Enebakk, hvor to allierte fly slapp 27 containere i fallskjerm dypt inne i Østmarka i april 1945.

14 Jul 2011

Rundt Utsjøen på sykkel

Av Redaksjonen | Ut på tur

Utsjøen i Gullverket er en idyll, og en sykkeltur rundt vannet byr på variert terreng og fine naturopplevelser