Nye sommerturer

Hvor skal du sykle i sommer? De samme turene som før? Eller - hvorfor ikke prøve noe helt nytt? 25 nye turforslag ligger klar i Markadatabasen. La deg inspirere til å ta en tur til et sted der du aldri før har vært!

Den sørligste turen starter i Moss, den nordligste ender på Gjøvik. Mellom disse to ytterpunktene kan du nå velge og vrake blant en rekke nye turer av varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Nesodden og Hurum fikk i fjor sine første sykkelruter i Markadatabasen. I år er det også utarbeidet turforslag for disse områdene. Også en rekke andre områder fikk rutenettet betydelig utvidet i fjor - i alt ble det laget 149 nye ruter. Nå settes gamle og nye ruter sammen til turer som gjerne krysser områdegrensene.

Pr. 8. juli 2013 inneholder Markadatabasen 779 ruter og turforslag for sykkel. Alle presenteres gjennom beskrivelser, bilder og topografisk kart med høydeprofil, Google Maps og Google Earth. Hele tilbudet er samlet på vår sykkelside www.skiforeningen.no/marka/sykkel/.

Nedenfor finner du en oversikt over sommerens nyheter.

Nye turforslag (25)

Nye ruter (7)

God sykkeltur!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

12 Okt 2012

102 sykkelnyheter på nett

29 Des 2011

Fakta om Markadatabasen

Ut på tur - eldre nyheter

05 Mai 2013

Strålende vinter

Av Redaksjonen | Ut på tur

Skisesongen 2012/2013 ble lang og fin - den beste på mange år. Det er preparert løyper fra oktober til mai. Skiforeningen har loggført 124 skidager i Nordmarka denne sesongen, mot 97 sist.

26 Apr 2013

Oslo, en herlig hovedstad!

Av Vegard Rooth | Ut på tur

I flere år har jeg hatt som en vårlig tradisjon å ta siste skitur og første bad samme dag innenfor Oslos grenser. Denne måten å avslutte skisesongen på er virkelig å anbefale. Ta med Kvikklunsj og appelsin og nyt vårvarmen, fuglekvitter, bekkene som klukker …. Og når du kommer opp av vannet og kjenner varmen prikker i huden etter badet, kjenner du virkelig at du er menneske i en herlig natur!

14 Apr 2013

Vårturen 2013 møtte vinteren på Marifjell

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Skiforeningens vårtur 2013 til Nordåsen i Nannestad ble en morsom opplevelse for de noen og tyve deltagerne. Et noe utfordrende føre la ingen demper på humøret hos noen, og Nannestad og Bjerke løypekjørerlag sørget for supre løyper hele veien.