60 skiturer du kanskje ikke har gått

Det er spennende å se noe nytt, å utforske steder man ikke kjenner fra før. Det er kanskje litt mer utfordrende å reise til ukjente trakter – men hvorfor ikke prøve? I Markadatabasen finner du en rekke turforslag. Her er de 60 nyeste – så nå er det bare å komme seg ut i sporet!

Turforslagene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og de går i en rekke ulike områder. Svært mange av dem går innom stuer og hytter med servering. Alle har informasjon om hvordan man kommer seg til startstedet, enten med bil eller kollektivt. Foruten beskrivelse av turen, vises turtraseen detaljert på kartet. Bilder finner du også – og du kan selvsagt se når løypene sist var preparert.

Sjekk gjerne føremeldingen før du drar. Vil du se når stuene har åpent, finner du åpningstider på denne siden. De 60 nyeste turforslagene finner du nedenfor. Til sammen kan du nå velge mellom hele 168 forslag til skiturer i Markadatabasen. Hele oversikten, område for område, finner du her. Noen turer går gjennom flere områder. De er opplistet under det områder der startstedet ligger.

Hurummarka (2)

Kjekstadmarka (2)

Vestmarka (5)

Bærumsmarka (2)

Krokskogen (12)

Nordmarka nord (3)

Lillomarka og Gjelleråsen (2)

Romeriksåsene - Nannestad (13)

Hadelandsåsene (2)

Gjøvik, Toten og Land (3)

Hurdal - Feiring (3)

Eidsvoll – Nes (10)

God skitur!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

Ut på tur - eldre nyheter

23 Okt 2016

Nye sykkelruter

Av Redaksjonen | Ut på tur

Det er alltid spennende å sykle på steder der man ikke har vært før. Men hvor skal man sykle, og hvordan skal man finne fram? Skiforeningen vet råd. I Markadatabasen finner du kart og et stort nett av ruter. Også denne sesongen er flere nye sykkelvennlige strekninger presentert gjennom tekst, bilder og kart.

16 Mai 2016

Preparering til mai

Av Redaksjonen | Ut på tur

Skisesongen strakk seg inn i mai også i år. 1. mai ble det preparert løyper både ved Mylla og på Bislingen i Nordmarka og på Nordåsen i Nannestad. Men antall kilometer med preppede løyper falt kraftig sammenlignet med forrige sesong. Mars var derimot et hyggelig unntak i sesongen 2015/2016.

14 Feb 2016

Løypenytt 2015/2016

Av Redaksjonen | Ut på tur

Nye traseer, forbedringer i terrenget, rydding og planering. Hva er gjort av utbedringer før årets skisesong? Her får du oversikten!