Vestby - Kroer

Rute nr: 635
Område: Follomarka
Lengde: 8.0 km
Rutetype: Offentlig vei

Oversiktskart

Beskrivelse

Dette er en sykkelrute som går nordøstover fra Vestby. Den starter ved jernbanestasjonen, og går i sin helhet i Kroerveien.

Første del av ruta går langs jernbanen, og du sykler forbi Vestby videregående skole før veien svinger mot høyre. Snart er du ute av tettbebyggelsen, og det begynner å gå litt oppover når du kommer til Nordre Ålerud. Etter hvert flater veien ut, og du sykler videre forbi store, fine gårder.

Rundt 5,3 kilometer fra start deler veien seg. Du sykler mot venstre i dette krysset. Veien til høyre går mot Garder (rute 708). Litt senere får du Follo golfpark på venstre side, og snart er du framme i Røedskrysset. Rute 911 tar av til venstre, inn til speiderhytta Trampen. Men du holder til høyre, og får panoramautsikt over kulturlandskapet ved Kroer.

Nå er det bare å trille ned en bakke – og så tråkke seg opp til Kroer kirke. Tar du til venstre her, kan turen gå videre til Ås (rute 634). Tar du til venstre, og så straks til høyre igjen i Holtveien, er du på vei mot Skotbu (rute 633).Edit

Bilder

Tilknyttede ruter og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Vestby